Windows 10
Få saker gjorda

See More

Det är ditt välbekanta Windows, fast ännu bättre.

Du kan redan det mesta.

Windows 10 är så välbekant och lättanvänt att du känner dig som en expert från början.

Windows startar snabbt och vaknar från viloläge på ett kick, har mer inbyggd säkerhet för att skydda dig och det fungerar tillsammans med maskin- och programvara du redan har.

See More

Gör det enklare att få saker gjorda.

Spartan

Helt ny webbläsare anpassad för dig som vill få saker gjorda online.

Med den nya Microsoft Edge-webbläsaren får du en webb som är anpassad efter dig. Skriv3 kommentarer eller rita direkt på en webbsida och dela med andra. Läs texter på Internet utan saker som stör och spara favoriter för att läsa dem senare.

Calendar

Få jobbet gjort snabbare.

Använd fantastiska multifunktionella verktyg för att enkelt fästa upp till fyra appar och visa alla öppna program i en enda vy. Du kan till och med skapa virtuella skrivbord när du behöver mer plats eller vill gruppera saker i olika projekt.

Windows Store

I Windows Store finns allt du behöver.

Med nya Windows Store får du en enhetlig köpupplevelse på alla Windows 10-enheter. Här hittar du alla kostnadsfria appar, betalappar och spel med Microsoft-certifiering samt filmer, TV-serier och den senaste musiken.2

Notifications

Den mest personliga Windows-versionen hittills.

Se det viktigaste direkt.

Fäst saker, som appar, kontakter och spellistor, på Start-menyn så att du når allt snabbt. Via paneler kan du få direktåtkomst till innehållet utan att först behöva öppna appen.

Frihet att jobba som du vill.

Den bästa skärmen är alltid den du använder.

Windows 10 är utformad för att ge samma upplevelse oavsett skärm. På touchskärmar kan du enkelt byta från dator- till surfplatteläge då skärmfunktionerna anpassar sig för enkel navigering; 2-i-1-enheter kan till och med ge dig automatisk förflyttning.

Fantastiska spel, inklusive Xbox.1

Windows 10 tar din spelupplevelse till nya nivåer. Du får tillgång till fantastisk grafik med DirectX 12, de populäraste Xbox-spelen och möjligheten att spela in spel på ett par sekunder. Xbox-appen ger dig tillgång till vår Xbox-community och du kan till och med streama från Xbox One-konsolen till din Windows 10-enhet.

Förinstallerade appar ingår.

I Windows 10 ingår förinstallerade appar som Kartor, Foton, E-post, Kalender, Musik och Video4. Använd OneDrive för att spara och synkronisera information till alla dina Windows 10-enheter på ett smidigt sätt, så att du alltid har nära till allt du behöver.