Windows 10
Faceți lucruri extraordinare

See More

Este sistemul de operare Windows pe care îl cunoașteți, dar mai bun.

Este familiar și ușor de utilizat.

Windows 10 este atât de familiar și ușor de utilizat, încât vă veți simți un expert.

Pornește și repornește rapid, are securitate încorporată mai mare pentru a vă proteja și este proiectat pentru a funcționa cu software-ul și hardware-ul pe care le aveți deja.

See More

Așa se fac lucrurile.

Spartan

Browserul complet nou este creat pentru a lucra online.

Cu noul browser Microsoft Edge, aveți acces la un internet care funcționează așa cum vă doriți. Scrieți3 sau tastați notițe direct în paginile web și partajați-le cu alte persoane, citiți articole online fără să vi se distragă atenția și salvați lecturile preferate pentru a le accesa ulterior.

Calendar

Terminați mai repede.

Utilizați caracteristici de multitasking deosebite pentru a rula ușor până la patru aplicații pe un singur ecran și puteți vedea toate activitățile deschise într-o singură vizualizare. Puteți chiar să creați desktopuri virtuale atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu sau când doriți să grupați lucrurile în funcție de proiect.

Windows Store

Magazinul Windows este centrul dumneavoastră unic de interacțiune.

Vă prezentăm noul Magazin Windows, o experiență de cumpărături unificată pentru toate dispozitivele cu Windows 10. Acesta este centrul unic de unde obțineți aplicații și jocuri extraordinare, gratuite și plătite – atestate de Microsoft – plus filme, emisiuni TV și cea mai recentă muzică.2

Notifications

Este cel mai personal Windows de până acum.

Vizualizare dintr-o privire a ceea ce contează cel mai mult.

Personalizați-vă meniul Start fixând aproape orice, inclusiv aplicații, persoane și liste de redare, pentru un acces ușor la lucrurile pe care le utilizați cel mai des. Tile-urile de prezentare vă permit să accesați imediat conținutul fără să fie necesară deschiderea aplicației.

Flexibilitatea de a lucra așa cum doriți.

Cel mai bun ecran este întotdeauna cel în care vă aflați.

Windows 10 este creat să arate și să funcționeze perfect indiferent de ecranul în care vă aflați. Pe ecranele tactile, puteți trece fără probleme de la modul desktop la modul tabletă, deoarece caracteristicile de pe ecran se adaptează pentru o navigare simplă; dispozitivele 2 în 1 vă pot oferi chiar și o tranziție automată.

Jocuri excelente, inclusiv pentru Xbox.1

Windows 10 oferă cea mai bună experiență de jucat. Obțineți elemente grafice uimitoare cu DirectX 12, cele mai recente jocuri Xbox și posibilitatea de a înregistra jocurile în câteva secunde. Aplicația Xbox vă conectează la comunitatea Xbox; puteți chiar să rulați jocuri de pe consola Xbox One pe dispozitivul cu Windows 10.

Aplicațiile importante sunt standard.

Windows 10 este livrat cu aplicații încorporate extraordinare, cum ar fi Hărți, Fotografii, E-mail și calendar, Muzică, Filme și TV4. Utilizați OneDrive pentru a crea copii de rezervă pentru informațiile dumneavoastră și sincronizați-le fără probleme pe dispozitivele cu Windows 10, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână ceea ce aveți nevoie.