Windows 10
Gjør fantastiske ting

See More

Det er velkjente Windows, bare bedre.

Det er velkjent og enkelt å bruke.

Windows 10 er så velkjent og enkelt å bruke at du vil føle deg som en ekspert.

Det startes og gjenopptas raskt, har mer innebygd sikkerhet som bidrar til økt trygghet, og er utviklet for å fungere med programvare og maskinvare du allerede har.

See More

Det er slik ting blir gjort.

Spartan

Nettleseren er helt ny og utviklet for å få ting gjort på nettet.

Med den nye Microsoft Edge-nettleseren fungerer nettet akkurat slik du vil. Skriv3 eller ta notater direkte på nettsider og del det med andre, les artikler på nettet uten forstyrrende elementer, og lagre favorittlesestoffet for å ha tilgang til det senere.

Calendar

Bli raskere ferdig.

Med gode funksjoner for fleroppgavekjøring kan du enkelt forankre opptil fire apper og se alle åpne oppgaver i én visning. Du kan til og med opprette virtuelle skrivebord når du trenger mer plass eller vil gruppere ting etter prosjekt.

Windows Store

Windows Store har alt du trenger.

Vi lanserer nye Windows Store, som gir deg en enhetlig handleopplevelse på alle Windows 10-enhetene dine. Her finner du alt du trenger – flotte gratis- og betalingsapper og spill som er sertifisert av Microsoft, og filmer, TV-programmer og den nyeste musikken.2

Notifications

Det er det mest personlige Windows hittil.

En oversikt over det viktigste.

Tilpass Start-menyen ved å feste omtrent hva som helst, inkludert apper, personer og spillelister, slik at du enkelt får tilgang til det du bruker mest. Du kan bruke presentasjonsfliser til å gå direkte til innholdet uten å åpne appen først.

Fleksibilitet til å arbeide på din måte.

Den beste skjermen er alltid den du er på.

Windows 10 er utviklet for å se bra ut og fungere bra uansett hvilken skjerm du er på. På berøringsskjermer kan du enkelt gå fra skrivebord- til nettbrettmodus – funksjonene på skjermen tilpasser seg navigeringen. Og på 2-i-1-enheter kan overgangen gå automatisk.

Flotte spill, inkludert Xbox-spill.1

Spilling har aldri vært bedre enn på Windows 10. Få imponerende grafikk med DirectX 12, populære Xbox-spill og muligheten til å ta opp når du spiller. Med Xbox-appen kan du koble til Xbox-fellesskapet, og du kan til og med strømme fra Xbox One-konsollen til Windows 10-enheten.

Flotte apper følger med som standard.

Windows 10 har flotte innebygde apper, som Kart, Bilder, E-post og kalender, Musikk og Film og TV4. Du kan bruke OneDrive til å sikkerhetskopiere informasjon og synkronisere på tvers av alle Windows 10-enhetene, slik at alt er tilgjengelig til enhver tid.