Windows 10
Tee se todeksi

See More

Tuttu Windows ‒ vain entistä parempana.

Tuttu ja helppokäyttöinen.

Windows 10 on niin tuttu ja helppokäyttöinen, että tunnet itsesi asiantuntijaksi jo alussa.

Se käynnistyy ja herää lepotilasta nopeasti, siinä on enemmän integroituja tietoturvatoimintoja ja se on suunniteltu toimimaan oikein sinulla jo olevien ohjelmien ja laitteiden kanssa.

See More

Näin asiat tulevat tehtyä.

Spartan

Upouusi selain on tarkoitettu verkkotyöskentelyyn.

Uudella Microsoft Edge -selaimella saat Internetin, joka toimii haluamallasi tavalla. Voit kirjoittaa3 muistiinpanoja suoraan verkkosivuihin ja jakaa ne muille, lukea artikkelitekstejä verkossa ilman häiriöitä ja tallentaa suosikkisisältösi myöhempää käyttöä varten.

Calendar

Sillä saat valmista nopeammin.

Kätevien moniajo-ominaisuuksien avulla voit kiinnittää helposti jopa neljä sovellusta näyttöön ja avata kaikki meneillään olevat tehtävät samaan näkymään. Voit myös luoda virtuaalisia työpöytiä, jos tarvitset lisää tilaa tai jos haluat ryhmitellä työpöydän kohteet projekteittain.

Windows Store

Windows-kaupasta saat kaiken mitä tarvitset.

Esittelyssä nyt: uusi Windows-kauppa ja yhdenmukainen ostoskokemus kaikilla Windows 10 -laitteilla. Täältä löydät kaiken, kuten Microsoftin sertifioimia upeita maksuttomia ja maksullisia sovelluksia ja pelejä, elokuvia, TV-ohjelmia ja uusinta musiikkia.2

Notifications

Maailman yksilöllisin Windows-versio.

Nopea vilkaisu tärkeimpiin asioihin.

Voit mukauttaa aloitusvalikkoa kiinnittämällä siihen lähes mitä vain ‒ sovelluksia, henkilöitä, soittolistoja ‒ helposti käytettäväksi. Esikatseluruutujen avulla voit hypätä suoraan sisältöön avaamatta sovellusta ensin.

Joustava ‒ työskentele miten itse haluat.

Paras näyttö on aina se, jota juuri käytät.

Windows 10 on suunniteltu näyttämään upealta ja toimimaan erinomaisesti näytöstä riippumatta. Kosketusnäytöissä voi siirtyä sujuvasti työpöydästä tablettitilaan, sillä näyttöominaisuudet mahdollistavat vaivattoman siirtymisen. 2-in-1-laitteissa siirtymisen voi määrittää jopa automaattiseksi.

Huikeita pelielämyksiä, myös Xboxilla.1

Pelaaminen on parasta Windows 10:ssä. Grafiikka on huikeaa DirectX 12:lla, suositut Xbox-huippupelit ovat pelattavissa ja pelitilanteet voi tallentaa muutamassa sekunnissa. Xbox-sovellus yhdistää sinut Xbox-yhteisöön, ja voit jopa suoratoistaa Xbox One -konsolin sisältöä Windows 10 -laitteessa.

Upeat sovellukset vakiovarusteena.

Windows 10 sisältää upeita sovelluksia, kuten Kartat, Valokuvat, Sähköposti, Kalenteri, Musiikki ja Elokuvat ja tv-ohjelmat4. Tiedoista tehdään varmuuskopio OneDriveen, ja tiedot synkronoituvat saumattomasti Windows 10 -laitteidesi välillä. Et ole koskaan kaukana tarvitsemistasi tiedostoista tai sisällöstä.