Windows 10
Udret noget stort.

See More

Det er det Windows, du kender, bare bedre.

Det er velkendt og nemt at bruge.

Windows 10 er så velkendt og nemt at bruge, at du føler dig som ekspert.

Det starter hurtigt og er hurtigt ude af dvale, har mere indbygget sikkerhed, så du er godt beskyttet, og det er designet til at fungere med software og hardware, du i forvejen har.

See More

Det handler om måden, det bliver gjort på.

Spartan

Den helt nye browser er bygget til at klare opgaverne online.

Med den nye Microsoft Edge-browser får du internet, der arbejder på samme måde som dig selv. Skriv3 eller indtast noter direkte på websider, og del dem med andre, læs onlineartikler uden forstyrrelser, og gem din favoritlæsning til et senere tidspunkt.

Calendar

Bliv hurtigere færdig.

Brug de smarte og alsidige funktioner til at fastgøre op til fire apps og se alle åbne opgaver i én enkelt visning. Du kan endda oprette virtuelle skriveborde, når du har brug for mere plads eller vil gruppere tingene efter projekt.

Windows Store

I Windows Store kan du få det hele.

Vi præsenterer den nye Windows Store, en samlet indkøbsoplevelse på tværs af alle Windows 10-enheder. Dette er en samlet butik, hvor du kan købe alle de fantastiske apps og spil, både gratis og betalte – certificeret af Microsoft – plus film, tv-udsendelser og den allernyeste musik.2

Notifications

Det er det mest personlige Windows til dato.

Lynhurtigt overblik over det, der har størst betydning.

Tilpas menuen Start ved at fastgøre stort set alt – for eksempel apps, personer og spillelister – så du nemt kan få adgang til det, du bruger mest. Brug felter til at hoppe direkte til dit indhold uden først at skulle åbne appen.

Fleksibilitet til at arbejde på din måde.

Den bedste skærm er altid den, du er på.

Windows 10 er designet til at se lækkert ud og fungere optimalt, uanset hvilken type skærm du bruger. På touchskærme kan du skifte fra pc til tablet uden problemer, fordi navigationen tilpasses skærmen. På 2-i-1-enheder sker overgangen endda automatisk.

Fantastiske spil, herunder Xbox.1

Dine spil viser sig fra deres bedste side i Windows 10. Du får flotte billeder med DirectX 12, populære Xbox-spil og mulighed for at optage spil på få sekunder. Med Xbox-appen får du adgang til dit Xbox-community, og du kan endda streame fra din Xbox One-konsol til din Windows 10-enhed.

Fantastiske apps følger med som standard.

Windows 10 leveres med fantastiske indbyggede apps som f.eks. Kort, Fotos, Mail & kalender og Musik. Brug OneDrive til at sikkerhedskopiere dine oplysninger og synkronisere problemfrit på tværs af dine Windows 10-enheder, så du altid har det, du har brug for, inden for rækkevidde.